Human

Bild: Human

Beställare

Martin Moses

Ort

Göteborg

Status

2020
Titta gärna på bilden från det öppna köket, hur snyggt integrerad spisen är där man färdigställer det sista på tallrikarna innan gästerna får dem.

Human är ett av våra kortare projekt. Vi mätte och ritade en grundlayout för en befintlig lokal, som sedan användes som underlag till förslag på utrustning. Vi agerade bollplank på lösningar till den tydliga idén beställaren hade. Den mätning vi gjorde av lokalen användes senare som grund till inredningsarkitekten. PREOPENING ansvarade också för effektlista och placerade golvbrunnarna efter hur utrustningen placerats. Slutligen kontrollerade vi hyresavtalet och kom med förslag på justeringar.

Titta gärna på bilden från det öppna köket, hur snyggt integrerad spisen är där man färdigställer det sista på tallrikarna innan gästerna får dem. Den bakre bänken kan vara grundare då det inte är någon termisk utrustning placerad där samt att man skapar mer plats i matsalen för gästerna. Vatten med disklåda är placerad där för att undvika vatten och spill ut i matsalen då man sitter nära köket.

Bild: Human
Bild: Human
Bild: Human
Bild: Human