Helio Signalfabriken

Ort

Stockholm

Status

2021
Ett projekt där nära dialog med både beställare och valda samarbetspartners varit nyckeln till framgång med att uppnå Helios vision – Workspace created to make you love Monday mornings.

Helio är ett företag som skapar platser för co-woking och kreativa communities. Helio har i Signalfabriken, Sundbyberg etablerat sitt 7:e co-working- och mötesanläggning och fler byggs när detta skrivs. Lokalen är ca 2000 kvm och består av 38 studios tillsammans med 10 mötesrum i olika storlekar som passar 1 till 10 personer. Utöver studios och kreativa mötesrum och miljöer finns det även en gemensam dryck och mat kafé som välkomnar både interna och externa besökare för både jobb, lunch, fika och AW.

PreOpening uppdrag i projektet har inneburit både projekteringsledning, rådgivning och Storköksprojektering. Samarbetet påbörjades i uppstart under hösten 2020 fram till öppning av Helio Signalfabriken i augusti 2021.

PreOpenings ansvarsområden har inneburit ekonomisk styrning, upphandling av kök, lös och fast inredning, projektsamordning och leveransstyrning fram till öppning. Vi ansvarade även att efter framtaget matcafékoncept tillsammans med Helio rita matkaféts bar, kök och disk med samtliga funktioner och logistik.