Teamet består av personer med olika bakgrund, allt från före detta hotelldirektörer, krögare och kökschefer med full koll på logistik och driftsoptimering till entreprenörer, projektledare, byggprojektledare och inredare som tar fram pricksäkra investeringskalkyler och samordnar bygg, inredning, köks- och barutrustning – och allt annat som behöver vara på plats innan vi lämnar över till organisationen för öppning och drift.
För att nå framgång och långsiktighet är det avgörande att verksamheter utformas optimalt och drivs smart. Full potential och lönsamhet uppnås främst genom samverkan av följande faktorer; rätt koncept på rätt plats, en genomarbetad verksamhetsplan och en tillräcklig investeringsnivå.
Vi vill förändra och utveckla besöksnäringen för att ge bättre förutsättningar för framgång och långsiktighet. Det gynnar restaurangen/hotellet och dess intressenter men även klimatet genom mindre resursslöseri – och samhället genom en trygg och levande miljö.
Vi tar hotell- och restaurangprojekt från idé till nyckelfärdigt.
Kontakta oss