Om oss

PREOPENING MANAGEMENT AB grundades 2012 i Göteborg. Idag har företaget medarbetare som utgår från kontoren i Göteborg och Stockholm.
PREOPENING startades för att fylla ett hål på marknaden; specialiserade tjänster för utveckling, etablering och byggnation av hotell och restauranger.
Vår Vision: Skandinaviens mest självklara projektpartner som skapar framgångsrika, långsiktiga och omtyckta mötesplatser

Teamet består av personer med olika bakgrund, allt från före detta hotelldirektörer, krögare och kökschefer med full koll på logistik och driftsoptimering till entreprenörer, projektledare och arkitekter som tar fram pricksäkra investeringskalkyler och samordnar bygg, inredning, köks- och barutrustning – och allt annat som behöver vara på plats innan vi lämnar över till organisationen för öppning och drift.

För att nå framgång och långsiktighet är det avgörande att verksamheter utformas optimalt och drivs smart. Full potential och lönsamhet uppnås främst genom samverkan av följande faktorer; rätt koncept på rätt plats, en genomarbetad verksamhetsplan och en tillräcklig investeringsnivå.

Vi vill förändra och utveckla besöksnäringen för att ge bättre förutsättningar för framgång och långsiktighet. Det gynnar restaurangen/hotellet och dess intressenter men även klimatet genom mindre resursslöseri – och samhället genom en trygg och levande miljö.

"Vi vill förändra och utveckla besöksnäringen för att ge bättre förutsättningar för framgång och långsiktighet"

Vill du veta mer?

Vi tar hotell- och restaurangprojekt från idé till nyckelfärdigt.

Kontakta oss