preOpening | Portfolio Categories Koncept- & affärsutveckling
123
archive,tax-portfolio_category,term-koncept,term-123,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.6,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

Unknown

Selma Stad

VAD GJORDE VI

Förstudie restaurang och destination torg. Projektering restaurangkök.

PLATS

Göteborg

STATUS

Pågår

elmastad.se

unknown

Hus 1

VAD GJORDE VI

Vi har satt koncept, omsättningskalkyl och investeringskalkyl för kommande projekt. Nu även delaktig i leverans av fast och lös inredning och storkök.

PLATS

Malmö

STATUS

Pågår

newsec.se

tanum-strand-12060709

TanumStrand

VAD GJORDE VI

Konceptutveckling restaurang i samband med ombyggnation och renovering. Projektering nytt öppet kök samt upphandling storköksutrustning.

PLATS

Grebbestad

STATUS

Klart våren 2016

tanumstrand.se

ooto

OOTO, Johanneberg Science Park

VAD GJORDE VI

Förstudie och Konceptualisering servicekoncept. Projektering storkök och café. Affärsmodell och rekrytering driftentreprenör. Projektledning och upphandling AV-utrustning, lös och fast inredning.

PLATS

Göteborg

STATUS

Färdigt sommaren 2015

ooto.se

Bergshotellet i Järvsö . Förstudie konceptualisering. Projektering kök, restaurang och bar. 3D-visualisering restaurang. Upphandling storkök. Järvsö. Färdigt höst 2015, bergshotellet.se. Konceptutveckling, Projektering, Upphandling

Bergshotellet i Järvsö

VAD GJORDE VI

Förstudie konceptualisering. Projektering kök, restaurang och bar. 3D-visualisering restaurang. Upphandling storkök.

PLATS

Järvsö

STATUS

Färdigt höst 2015

bergshotellet.se

Vasallen Vaxholm, Förstudie konceptualisering, driftkalkyl och verksamhetsbeskrivning av en restaurang. Vaxholm. Förstudie levererad sommar 2014 vasallen.se. Affärsutveckling, Konceptutveckling

Vasallen Vaxholm

VAD GJORDE VI
Förstudie konceptualisering, driftkalkyl och verksamhetsbeskrivning av en restaurang.
PLATS

Vaxholm

STATUS

Förstudie levererad sommar 2014

vasallen.se