preOpening | Om oss
18859
page,page-id-18859,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.6,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive
 

Om oss

PreOpening är ett oberoende konsultbolag med uppdrag inom hotell-, restaurang- och mötesindustrin. Vi har kontor i Göteborg och Stockholm och har uppdrag över hela Sverige.

 

PreOpening startades 2012 av Andreas Moene som såg behovet att förändringsprojekt behöver stöd för att funktion, ekonomi och överlämning till drift ska bli framgångsrikt.

 

I dag drivs PreOpening av Andreas Moene och Björn Bjerregaard.

 

Både Andreas och Björn är kockar i grunden med många års erfarenhet som kökschefer och F&B Management. De träffades de på den franska ön Guadeloupe i Västindien då Andreas tog över efter Björn som hotelldirektör.

 

Ett par år senare fortsatte samarbetet med uppdrag under varumärket PreOpening Management.

 

Under 2014 expanderade bolaget och ett antal medarbetare i Göteborg och Stockholm. Alla med erfarenhet från branschen. Detta är en stor del av affärsidén: Att erbjuda erfarenhetsbaserad kompetens med stort nätverk mot hotell,  restaurang och mötesplatser.